Barnsteen Ketting Kers en Amethyst Peuter

Merk:Barnsteen
Model:BarnGEM118
Beschikbaarheid:Tijdelijk Uitverkocht
Prijs: € 13,95 Excl. BTW: € 11,53
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Barnsteen Ketting Kers en Amethyst Peuter

Maat ketting: 32 cm
Sluiting: Draaisluiting
Maat kralen: Ongeveer 0,5 cm
Afwerking kralen: Gepolijst

Een barnsteenketting staat er om bekend dat het zorgt voor een pijnverzachtende werking bij het wisselen van tandjes. De warmte van de huid geeft het actieve ingrediënt "barnsteen zuur" in het Baltische amber vrij. Het bevordert het verminderen van kwijlen en onderdrukt ontstekingen. Barnsteen werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het (energie) lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele en fysieke pijn verminderen. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft zelfvertrouwen.

In de Baltische Staten maar ook in bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk en andere landen in Europa is het dragen van een barnsteenketting of armbandjes bij kinderen de gewoonste zaak van de wereld. Barnsteenkettinkjes of armbandjes zijn er in de apotheek te koop en worden door verloskundigen aanbevolen.

Barnsteen, ook wel amber genoemd is een fossiele hars van prehistorische naaldbomen. Deze hars is tientallen miljoenen jaren geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend. Toch is het geen steen, het voelt ook helemaal niet koud aan en het is juist heel licht en aangenaam te dragen.

Veiligheidsaanwijzing: Voor alle sieraden geldt dat deze niet zonder toezicht van volwassenen door kinderen onder 3 jaar gebruikt mogen worden Dit is een algemene veiligheidswaarschuwing in verband met kleine onderdelen van sieraden. Een barnsteenketting is daarbij niet uitgezonderd.

Onderhoud: om barnsteen sieraden mooi te houden raden wij aan ze indien nodig onder lauwwarm water af te spoelen en daarna op te poetsen met een wollen doekje. Indien je het sieraad niet draagt dan opbergen uit het zonlicht in een sieraaddoosje of stoffen opbergzakje.

Naturebabies
Lengte 32 cm
Soort Ketting Peuter

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed